28 Mart 2012 Çarşamba

inci yaka kolyemm

Uzuuun çalışmalar sonrasında kolyemi bitirebildim ama artık gözlerim şaşı bakıyor yani :)) Ne lanet bir işmiş bu. Keşke aralara serpiştirme olarak yola çıksaymışım en fazla 10 inciyle bitirseymişim :))
 Herşey bir yana sonucu beğendim ve seve seve taktım kolyemi. Siyah düz elbiseyle kullanmayı düşündüğüm içinde biraz daha renk olsun diye neon pembeden yaptım kurdelasını.


Gelen yorumları merak edersenizde ilk yorumu eşimden alalım.
Ben bir mutlulukla bitirmişim gözlerim görmez halde kolyeyi takıp eşime gösteriyorum. gelen yanıt şu :
- Hah tam olmuş.Şimdiye kadar şahtın artık şahbaz olmuşsun :))) seni böyle kimse görmesin benim sonum kötü olur. Çocuğu alı koymaktan hapse girerim valla :))

Sabah hazırlanıp işe gidiyorum.İş arkadaşlarım :
- Hayırdır okula mı başladın :)
-Bana siyah önlükle okula gittiğim yılları hatırlattın :))
Utanmasalar bana okul yan taraf çooocuğum diyeceklerdi.





Ama ben mutluyummm :))

27 Mart 2012 Salı

inci yaka kolye yapımı


Benim gerçekten çok hoşuma gidiyordu yeni trendlerden yaka kolyeler. Bende yapmalıyım dedim ve kolları sıvadım .Ancak kolay olacağa benzemiyor. Bu el dikişi beni bitiriyo :)) Uygulamalı fotoları netten buldum ve çok beğenince bu model üzerinden çalışıyorum.Boncuk olarak da bir zamanlar çok  moda olan uzun inci kolyemi kullanıyorum :) Bir bakıma geri dönüşüm projesi :)



kaynak :http://www.stylehive.com/blog/diy-pearl-collar-necklace

26 Mart 2012 Pazartesi

eteğimi bitirdim :))

Aralık 2011  Burda dergisinden beğendiğim eteği yaptım en sonunda.Mor renkli kumaştan  yaptım am kumaşın cinsi nedir bilmiyorum.Yapmayı düşünenler için etek boyu bayağı uzundu. Kısaltmak zorunda kaldım.Birde elimdeki dergiyi arkadaşıma verdiğim için dikerken biraz zorlandım.Ancak belirtmek isterim ki bu diğer eteklere göre zayıf gösteren bir model :)) Çünkü arkadan kalem etek formunda tüm ayrıntı önde :) 




son olarakda bir çekiliş haberi bir alışveriş koliğin itirafları sitesinin sahibesi hoş bir elbise hediye ediyor buradan

21 Mart 2012 Çarşamba

ne dikiyorum

Burda dergisiden aralık 2011  sayısından bu anvelop eteği dikmeye başladım. Yakında sizede gösteririm :))


16 Mart 2012 Cuma

deri etek

Tabiki suni deri :)) Çook istediğim kot gömleği trendyoldan sipariş verdim . Ancak bu gömlek değil tunikmiş herhalde . Etek altında devam ediyor :)) Ben aslında siyah diye işe başladım ama dikip bitirince fark ettim ki kahverengi deriymiş )) Pileli yapmak istedim eteği ve tamamlayıcı olarak başıma bu elbise kemerini saç bantı olarak taktım . Tüm gün boyunca arkadaşlarımın yerlere yatıp gülmelerine , eşimin ''iş yerine temizliğe mi gidiyorsun sen  bak kendini bu kadar yıpratma çalışmasanda olur'' demelerine rağmen çıkarmadım. Sadece ''alışacaksınız ''dedim :)) Ben çok sevdim.






İşin aslı saçımı uzatmaya çalışıyorum kısa halinden sıkıldım, uzun halini özlüyorum. Arkadaşlarımdan biri ''eğer saçını toplarsan daha çabuk uzar'' dedi. Bende uygulamaya geçtim :))

13 Mart 2012 Salı

DIY-tunikten eteğe dönüşüm

Bu tuniği çok önce almıştım. Normalde çizgilileri çok sevmesemde bunu  beğenerek almıştım. Benim gibi elbise ve etek giymeyi seven biri için daha kullanışlı bir hale getireyim istedim. Etek kısmına 2 sıra kat koyarak çok sevdiğim fırfırlı görünüme kavuştu. Kolay bir çalışma oldu ve zevkle giyiyorum :)) geri dönüşüm projesi olarak düşünülebilir .





12 Mart 2012 Pazartesi

pembe balon etek

Herkese merhaba :) Bu etek Burda dergisi  temmuz 2011 sayısında yer alan 111 nolu model. Yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum . Dikişi oldukça kolay , kafa karıştırmayan, çabuk biten bir parça. Üzerinizde de oldukça şık duruyor bence. Öndeki pilenin böyle kabarık durmasından hoşlanmayanlar varsa iptal edebilirler ama ben sevdim. Öndeki pile ve etek ucundaki daraltan pile ile daha kabarık bir etek görünümü verilmiş.
Bir de şunu söylemek isterim ki basen problemi olanlar uzak dursun çünkü alt bedeni olduğundan daha geniş gösteriyo :((












7 Mart 2012 Çarşamba

deri detaylı etek

Önceki postumda bahsettiğim eteğimi bitirdim ve hemen giydim. Sizler için birde fotoğrafladım.


 Kolyemin uymadığını biliyorum ama bu yeni aldığım kolyeyi o kadar çok seviyorum ki uysa da uymasa da bugünlerde hep onu takıyorum :))) Ne yapayım ben takıntılı biriyim :))


Model burda dergisi ocak 2012 den 104 nolu model. Düz kalem etek kalıbı. Ön 3 parçayı birleştirince evde  var olan deri baskıyı ütü yardımıyla kumaşa sabitledim . Sonra da arka parçalarla birleştirdim .Aslında zemini renkli kumaştan çalışmak çok daha şahane bir fikir olabilirdi ama ben cesaret edemedim böyle çok yönlü kullanıma sahip olur gibi geldi :))




Eteğin arkasına deri baskı çalışmayıp zeminde kullandığım krep kumaşı kullandım.

5 Mart 2012 Pazartesi

ne dikiyorum

Bu aralar bu deri detaylı etek ile uğraşıyorum. Bakalım bitince beğenir misiniz ? Aslında bu eteği kot gömlekle giymek istiyorum ama hafta sonu bakmadığım yer kalmadı bulamadım. Herhalde internetten sipariş vericem amaaaaaaa  o zamana kadar beklemem mutlaka giyer fotolarım :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...